tiistaina, maaliskuuta 20

Poski poskea vasten

Vein lapsen aamulla Hoitopaikkaan ja siellä oli hoitolainen Pikkupoika tarjoamassa ”pannarrrria ja pippurrrria” keltaisesta muovikattilasta. Hän ilmoitti heti kättelyssä topakasti ettei kaikkia saa syödä ja aikoi antaa palan Lapsellekin.

Ulkokamppeiden riisumisen jälkeen Lapsi siirtyi Hoitajan syliin. Pikkupoika asteli vierelle. Lapsi ojensi kätensä ja halasi Poikaa, olivat tovin poski poskea vasten. Aika suloista.

Miehellä on kaamea autokatosvimma. Sellainen pitäisi pykätä pystyyn just nyt heti. Oli eilen jo viritellyt kepakoita maahan markkeeraamaan nurkkatolppia. Ja uusi auto olisi myös saatava. Onneksi ollaan köyhiä velkataakkaisia pihtareita, joten ei tarvi haaveilla aikuisten oikeesti Uudesta Autosta kun vanhallakin pääsee vielä eteenpäin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ollaan ja kuulumisia lueskellaan. Nuo lapsukaiset juttuinensa ja touhuinensa on niin ihkuja. Niitä on ilo seurata ja tajuta, mikä on oikeasti tärkeää elämässä.

Ihan pieni toive mulla olis. Ü Olisko susta mahdollista saada jonkunlaista kuvaa? Tietäis vähän, kuka se siellä.

Mukavaa viikkoa!

Sanna

Köllimölli kirjoitti...

Se on kyllä liikuttavaa, kun näillä pienillä alkaa olla ikiomia kavereita ja niiden kanssa omia juttuja. Mäkin tippa linssissä katselin ryhmiksen sirkustapahtumassa, kun Tiipero tanssi käsi kädessä yhden 3-vuotiaan tytön kanssa. Oli ne niin söpöjä! Ja hoitokavereiden nimiä meillä luetellaan melkein joka ilta pitkä rimpsu. Se on myös hyvä tapa saada Tiipero vaikka iltapalalle, että alkaa kertoa, kuinka "Sini on varmaan jo iltapalalla ja Milla on jo iltapalalla ja Emil on jo iltapalalla..."