torstaina, maaliskuuta 22

Tasapainoisempi jälkeläinen

Lapsesta on tullut entistä tasapainoisempi yksilö. Päivänä eräänä hän otti niin leveän haara-asennon että oli melkein poikittaisspagaatissa ja päästi irti sohvan reunasta. Sitten hän viuhtoi käsillään kuin tuulimylly. Huomasipa lattialla olevan marakassin siinä viuhtoessaan, kyykistyi noukkimaan sen käteensä ja nousi jälleen ylös. Sitten rahisutti vimmatusti marakassiaan ja viuhtoi entistä innokkaammin. Haa!

Meillä kävi eilen vieraita. Yksi heistä oli 1 v 3 kk ikäinen Poikanen. Mua hirvitti kun vanhempansa antoivat Pikkukundille karkkia. Poika-rievulla ei ole vielä edes hampaita millä syödä, mutta silti suuhun survotaan ties mitä sokerilisäainepommeja. Voe voe. Meidän Lapsi ei saa namuja ennen kuin menee kouluun! Eikä varsinkaan limsaa! Tai sipsejä ynnä muita suolanaksuja! Niih!

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Viikko vielä niin tulen katsomaan marakassin heilutteluja ihan livenä!

Siinä on hyvä tavoite olla antamatta Neppuselle nannaa ennen kouluikää. :)

Köllimölli kirjoitti...

Mä päätin aikanaan, että Tiipero saa karkkia sitten, kun osaa sitä itse pyytää. No, niinhän siinä kävi, että jotenkin on tuo murunen päässyt namin makuun, ja nyt sitä jo osaa pyytääkin...Ei tosin kyllä edelleen tytölle karkkia osteta, mutta joskus ollaan suklaata annettu, kun jäädään kiinni sen syömisestä. Muutama muukin kasvatusperiaate on tässä matkan varrella jo rapissut.

Nokkonen kirjoitti...

anu - Jee! Tervetulemaa! :o)

köllimölli - Joo, epäilenpä että meidänkin Huippuunsa Viritetyt Kasvatusperiaatteet saa uusia muotoja sitä mukaa kun ne otetaan käyttöön... ;o)