maanantaina, maaliskuuta 12

Korvasta kipeä

Toivottavasti ei ole enne, että Lapsen toisen elinvuoden toisena päivänä hänellä todettiin elämänsä ensimmäinen korvatulehdus toisessa korvassa. Lääkäri tuumasi, että ipanat sairastavat eka korvatulehduksensa keskimäärin kahdeksan kuukauden iässä ja onnitteli kun olemme lyöneet keskiarvon. Valtavan hienoa, totta tosiaan.

Lapsen synttärit olivat kohtuullisen leppoisa tilaisuus. Lukuun ottamatta että olin ihan hermona tarjoamisten kanssa ja Miehen puolen sukulaiset suvaitsivat saapua visiitille vasta kun Lapsi oli menossa yöpuulle. (Miksi ihmeessä piti hermoilla sapuskasta??? Yleensä ihmiset on ihan tyytyväisiä kun saavat sen verran tuoreen voisilmäpullan nenänsä alle että siitä saa palan irti ilman sahaa ja kahvimukin kouraansa, eikä kukaan varmasti valita kun tarjolla on katkarapupiirakkaa, pasta-fetasalaattia, patonkia levitteen kera, mansikkakakkua ja mariannemuffinsseja.) (Ja miksi kummassa Miehen puolen suku tulee AINA kylään niin myöhään??? Luulisi olevan tiedossa ettei lapset tässä iässä valvo puolille öin?)

Lauantai-iltana vietettiin laatuaikaa Ykköskamun kanssa. Hän tuli meille saunomaan ja seurustelemaan. Istuttiin löylyssä varmaan tunti ja parannettiin maailmaa. Käytiin läpi tuttavien erot, omat liittomme, kavereiden raskaudet, työasiat, kesälomasuunnitelmat, Lapsen tekemiset ja lapsentekemiset. Sielu puhdistui siinä missä kroppakin ja tuli hyvä olo. Mies on myös ykkösystäväni, mutta kyllä kaikkien nyanssien tajuamiseen tarvitaan Naisen Aivot.Ei kommentteja: