lauantaina, huhtikuuta 21

Pottaan meni

Lapsi on kohta varmaan sisäsiisti, koskapa lorautti elämänsä ekat pisut pottaan. Vanhempiensa rinnat paisuivat ylpeydestä! Lapsi oli aivan otettu kaikista niistä kannustushuudoista ja aplodien määrästä jotka pottaluraus sai aikaan.

Kaupassa kun käydään, niin Ipanuksella on tapana hymyillä kaikille kaiken aikaa. Hän oikein etsii Otollisia Kohteita ja kun sellaisen saa kiikariin, niin sitten tillistelee ja virnuilee kaikilla viidellä hampaallaan Kohteen polvet veteläksi. Nytkin kaksi Kohdetta oli niin hurmaantuneita, että kävivät vähän lässyttämässä Kakrulle.

Mieheni on kiltti ihminen. Päivänä eräänä käytiin viemässä kukkia hautuumaan synttärisankareille ja siunauskappelin portailla istui mies pää painuksissa. Kasvoja ei näkynyt, mutta asento kertoi yksinäisyydestä ja pahasta olosta. Armaani kertoi nähneensä saman tyypin jo parina päivänä siellä sun täällä onnettoman ja eksyneen näköisenä. Keli oli kylmä ja kalmiston kappelin kivinen porras vielä kylmempi, jotenka Mies vei onnettomalle istuksijalle kympin verran rahaa. Tiedä häntä menikö raha kurkusta alas viinan muodossa vai jotenkin muuten, mutta toivottavasti meni tarpeeseen. Olen ylpeä kiltistä Rakkaastani.

3 kommenttia:

Sannie kirjoitti...

Teillähän on varsin taitava potan käyttäjä! Jatkakaa samaan malliin :)

Anu kirjoitti...

Huomasin valtaisan kumikanalalaiminlyönnin tapahtuneen täältä käsin, joten päätin korjata tilanteen.

Jälleennäkemisiin! =)

Nokkonen kirjoitti...

Sannie - Juu-u, taitaa olla geeneissä kun isänsäkin viihtyy pytyllä niin hyvin ja osaa käyttää sitä aika taitavasti... ;o)

Anu - Oli kiva nähdä! Ja kääretorttu oli herkkua! :o)