keskiviikkona, heinäkuuta 4

Vesileikkejä ja retkisuunnitelmia

Nyt Lapsi on ottanut tuntumaa myös järviveteen. Eikä pelottanut ollenkaan! Rohkea Taatiainen porskutti menemään rantavedessä tukka putkella, oli aivan inahaa! Siinä vaiheessa kun vesi alkoi hivottelemaan napaa, Kakru löi jarrut päälle ja kääntyi rantaan. Mutta oli silti hauskaakin hauskempaa ja on myönnettävä että Ipanoidi on paljon äitiään rohkeampi kahlausasioissa. Meikäläinen lyö jarrut päälle kun vesi alkaa yltää nilkan yli.

Eilissä päivänä Mies ja Ipanus jonottivat poliisilaitoksella puolitoista tuntia että saivat passihakemuksen sisään. Oli kuulemma molemmilla hermo mennä, vaan ei auta. Passi on saatava. (Jälkiviisaus: Olisi kannattanut ottaa vuosi sitten 10 vuoden passi Kakrulle sen vuoden lärpäkkeen sijaan.)

Matkustusasiakirjaa tarvitaan kun lähdemme punaisella viivalla kuvatulle riemuretkelle Riikaan 17.7. Sitä ennen kurvaamme autolla Norjaan turkoosia väylää pitkin. Elokuussa mahdollisesti lähdemme vielä keltaisella merkitylle reitille ja aina kun on mahdollista, kurautamme mökille vihreää tietä pitkin. Matkailu on pop! (Saa nähdä onko perheen naama punaisen turkoosin kirjava reissujen – varsinkin Norjan automatkan – jälkeen...)

Ei kommentteja: