perjantaina, heinäkuuta 27

Rock!

Tänään on rokki-ilta! Tiedossa onpi Hanoi Rocksia, von Herzenin veljeksiä, Radiopuhelimia, Turbonegroa ja sen sellaista Qstockissa. Lapsi menee Tätinsä & Serkkutroikan luo yökylään. Huomista musiikkipainotteista päivää varten Ipanoidille on hankittu korvasuojaimet ja kitarpaita.

Ipanus ja Mies olivat mökillä pari päivää. Kakru oli kuulemma kantanut lyijykynän paksuisia tikkuja pölkylle ja Miehen oli pitänyt pieniä ne siinä missä isommatkin halot. Sitten fiksu Lapsemme oli osoittanut etusormellaan muuripataa että tuonne ne polttopuut laitetaan ja kiikuttanut tikkunsa padan eteen. Miehellä oli ollut lystiä.

Lapsella taitaa olla jonkunsorttinen kasvukausi menossa, koskapa ruoka maistuu hyvin ja uni maistuu vielä paremmin: hän on alkanut koisaan 12-tuntisia öitä ilman väliherätyksiä. Ai joo, ja se täytyy kirjata ylös että eilen kun oli itselläni kaamea nälkä enkä jaksanut syöttää Pienokaista, vaan tumppasin lusikan pulleaan käteen, työnsin lautasen nenän alle ja sanoin että alahan mussuttaa, niin niinpä juuri teki tyttönen! Haa! Ja mikäs siinä on syödessä kun ensimmäinen poskihammaskin on jo näkösällä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulumisilla käyn usein, mutta edelleen kommentointi on jotenkin hankalaa, joten siksi niitä saat harvoin. *seli-seli*

Ihanan lahjan oot saanut! Vau!Tosi kaunis.

Mukavaa musisointia teille!

Louhos

Nokkonen kirjoitti...

Louhos - On mukavaa kun käyt! :o)