perjantaina, elokuuta 17

Kakrujuttuja

Lapsi on löytänyt Uusia Rakkauksia: uimapuku ja ilmapallo. Uikkarit on niin rakkaat että Ipanoidin piti kuljettaa ne rantsureissun jälkeen kaulassa kotiin, ottaa ne viereen yöksi, kuljettaa niitä mukana seuraavana päivänä kun käytiin kaupungilla ja roikottaa niitä messissä vielä pari seuraavaakin päivää. Hetkeksikään hän ei niistä luopunut. Oi nuorta lempeä!

Ilmapallo on toinen suosikki. Voisitä itkun ja surun ja huudon ja elämäntuskan ja kaltoin kohdellun olemuksen määrää kun Kakru lähtee hoitoon ja ilmapallon on jäätävä kotiin.

Nyynytti on innostunut myös potalla istumisesta. Varsinkin housut jalassa. Hän tulee aamuisin ilmapallon, apinan, nukenrattaiden ym muiden tarpeellisten tavaroiden kanssa noin neliön suuruiseen vessaan mamman seuraksi kun itseäni tällään ja istahtaa potalle jutteleen mukavia (=mammammmammm/ iši/ eioo.eioo.eioo./ eieieieieieieiEI). Kun Ipanuksen alaosa riisutaan istunnon ajaksi, niin hän pomppaa pystyyn kolmen sekunnin välein tsekkaamaan josko pottaan olisi ilmestynyt jotain, eikä Taatelia voi ainakaan yrityksen puutteesta moittia, sillä hän tod PINNISTÄÄ naama purppurankirjavana että potta täyttyisi.

Suurta huvitusta Papanalle tuottaa leuanvetotangossa roikkuminen. Hän jaksaa kannatella itseään, naama jälleen purppurankirjavana, muutaman hetken ennen kuin ote pettää. Kaikkein hauskinta roikkumisessa onkin tippuminen iskän syliin, silloin sekä Tangosta Tipahtanut että Vastaanottaja nauraa räkättävät itsensä tärviölle.

Pieni Tyttösemme osaa ilmaista itseään melko taitavasti etusormellaan. Hän osoittaa kylpytakkiaan kun halajaa ammeeseen, takoo jääkaappia kun maitoa tekee mieli, kantaa kengät vanhemmilleen ja nököttää oven edessä kun haluaa ulos, nostaa paidanhelmaa ja menee vessaan kun on asiaa potalle. Likka on perinyt ihan selvästi äitinsä älyn (ja isänsä roikkumislihakset).

Suurin Kehitysaskel on Itse Syöminen. Omalla lusikallaan hän ammentaa ruokaa suuhun silloin kun sille päälle sattuu ja ruoka on mieleistä. Yesh!

Ei kommentteja: