maanantaina, elokuuta 6

Kasvava Lapsi

Taas tuli reilu 1000 kilsaa auton mittariin kun käytiin tsiigaileen kullanhuuhdonnan SM-kisoja Tankavaarassa. Reissu oli sangen onnistunut ja mukava!

Koirat on Lapsen mielestä aivan ihania. Kun näkyvissä on koira, kiekaisee hän korkealta ja kovaa au-au-auuuu. Tankavaarassa oli parhaimmillaan neljä tassuveikkoa yhtä aikaa näkösällä, jotenka Kakrulla oli todelliset juhlat. Kuvan suurempi otus on puolivuotias berhandilainen jota Ipanus ensin vähän arasteli (ja sesse Ipanusta), mutta kohta molemmat kuolasivat kilpaa toistensa päälle. Kun seurueeseen liittyi vielä 11-viikkoinen setteri (ja kaksi spanielia), niin meikäläinenkin oli ihan sulaa vahaa ja kiljuttiin Lapsen kanssa yhteen ääneen au-au-auuuuuu. (Tahdon koiran!)

Ai joo, täytyy onnitella itseäni kun olen niin fiksu ja älykäs ja kiero äiti. Ostettiin nääs Ipanalle nuken istuttavat sateenvarjorattaat ja otettiin ne mukaan reissuun. Siinähän se Kakrun aika sitten menikin kun hän lykkäsi rattaitaan pitkin pihaa. Lisäbonuksena rattaista oli se hyöty, että ne hidastivat Juniorin tahtia ainakin 60% eli hän ei päässyt huomaamatta hukkaan. Haa!

Lapsukainen kasvaa ja kehittyy niin nopeaa tahtia että melkein hirvittää. Hän on oppinut sanomaan isi ja syömään ite omat ruokansa (silloin kun huvittaa). Hän ottaa kyykkyasennon kun kuulee sanan mäkihyppy ja tamppaa niin saakelisti kun joku tajuaa pyytää. Hän osaa avata vetskarin hupparistaan ja riisua sen pois. Ipanus kirkuu korvia vihlovasti jos joku toinen kakru edes aikoo koskettaa hänelle elintärkeää Apinaa tai jotain muuta Lapsen OMAA lelua. Hampaitakin pukkaa; nyt on kolme leipäkirveen alkua näkyvillä. Kuolaneritys on valtavaa.

3 kommenttia:

Sannie kirjoitti...

Vai että koiruudet ovat vieneet pienen neitosen sydämen (ja näköjään sen isommankin ;) )

Voikaahan hyvin! Kuolanerityksestä huolimatta.

Anu kirjoitti...

Aurinkoista keskiviikkoa tulin toivottamaan ja kyläilemään taas pitkästä aikaa. *rutsis* =)

Köllimölli kirjoitti...

Ihan nolona täällä pitkästä aikaa kyläilemässä...

Onpas teillä ollut sangen vauhdikas ja liikkuva kesä! Mutta hienoahan se on, ja hauskaa lapsellekin myöhemmin esitellä kuvista, että tällaista kaikkea olet tehnyt, vaikka et muistakaan :)

Ja taitavakin on tyttösestä tullut! Niin ne vaan kasvaa nopeasti vauvoista isoiksi tytöiksi.