tiistaina, syyskuuta 11

Yömyörinää

Ipanuksella on tapana herätä yöllä ja nukahtaa uudelleen vasta kun pääsee vanhempiensa väliin. Siinäpä onkin kiva kölliä kunhan vaan löytää sopivan asennon. Hän kierii ja rullaa äitinsä tyynylle ja pois, nousee polvilleen ja seisaalleen ja lösähtää äitinsä päälle, välillä pään päälle ja välillä kaulan seutuville, vierii taas ja tönii äitiään laidemmaksi että saa lisää tilaa rullata ja veivata. Isänsä nukkuu kuin tukki koko tämän Asennonhakuprosessin ajan. Mutta! Viime yönä äiti teki vastaiskun!

Kun Ipanus karjaisi sängyssään, äitinsä mojautti Nukkutukkia nyrkillä kylkeen ja täten ohjasi hänet hyssyttään Jälkeläistä. Mies tietysti kantoi Ipanan sänkyyn, jossa Lapsen äiti olikin ovelasti kääntänyt jo valmiiksi selkänsä möyrivälle Perilliselle ja vieläpä rakentanut peitosta barrikadin vispaavia käsiä/jalkoja/muita ulokkeita vastaan. Niin hän nukkui kuin tukki aamuun saakka. Tai ainakin melkein.

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Aploodit ovelalle mamille! =)

Köllimölli kirjoitti...

Haa, kuinka nerokasta! Täytyypä pistää moinen korvan taakse odottamaan sitä aikaa, kun tuo meidän mini-ihminen osaa siirtyä sängystä toiseen. Ennustan nimittäin jo nyt (vajaan kahden viikon kokemuksella...), että hänestä tulee varsinainen viekkunukkuja, toisin kuin siskonsa.

Oikeastaan kävin kurkkimassa, että onko täällä mitään viitettä uutisista, jotka toisaalta bongasin, mutta eipä sattunut silmään...

Anu kirjoitti...

Bongasin ne uutiset minäkin. =)

Nokkonen kirjoitti...

Anu ja Köllimölli - Vitsit mitä salapoliiseja olette! :o)