maanantaina, lokakuuta 29

POPO!

Lapsi on oppinut Tärkeän Sanan: POPO! Sillä hän viittaa Tärkeään Leluun, eli rakkaaseen mopoonsa. Ei elämää ilman popoa!

Olen harrastanut kakkakyttäämistä. Kun Jälkeläisen naaman väri alkaa vaihtua sinipunertavaksi ja kurkusta kuuluu urinaa, kaappaan hänet kainaloon ja kipitämme potalle. Kahdesti on jo saatu saalis pottaan. Kerran tuli kaupan päälle luru.

Ipanus on alkanut Puolustaan Oikeuksiaan. Viikonvaihteessa käytiin Kylässä, ja paikalla oli kaksi muutakin taatiaista. Vähän ja vähän enemmän vanhempia olivat kuin meidän. Taateli tutkaili leluja ja kun toinen toisista tuli liian lähelle, Nuudeli karjaisi EI ja työnsi kaveria kauemmas. En oikein tiedä, miten tuohon tulisi suhtautua, koska onhan se oikein, että jos haluaa pitää henkilökohtaisen alueensa itsellään, ei siihen tarvi päästää ketään muuta. Mutta toisaalta, ei saa olla itsekäs vaan kamu pitää päästä piirtämään samalle liitutaululle tai istumaan sohvalle viereen.

Palkankorotusta pukkaa. Liitto teki sopimuksen, joka takaa ainakin 90 juuron lisäansion. Valtavaa! Tässä on osoitus siitä, että raha tulee rahan luo ja kyllä töitä tekemällä rikastuu! Jos laitan tuon korotuksesta verojen ym jälkeen tilille jäävän Summan talteen, niin ehkäpä jo 10 vuoden päästä pääsemme niillä rahoilla perheen kanssa riemuretkelle Tallinnaan. Yesh!

2 kommenttia:

Marsu kirjoitti...

VOi kuule, Jälkeläinen oppii jakamisen jalon taidon ennemmin tai myöhemmin, itkun kanssa tai ilman. Ihan omaa pinnaasi jatkossa ajatellen suosittelen sen taidon opettamista jo nyt. Kotona Jälkeläinen ei sitä jakamista joudu vielä kauheesti tekemään, niin ehkä joukossa se on vaan hyväksi. Tai voihan se tulla meille harjotteleen. Kouluttajia on kolme rivissä. :D :D :D

nimim. kokemusta on...

Nokkonen kirjoitti...

Joo, oikeassa olet. Pakko on oppia jakamaan. Viimeistään toukokuussa kun vanhempien jakamaton huomio ei ole enää pelkästään Ipanoidin. Epäilen että siitä tulee rankka kokemus. (Kaikille.) @o)