tiistaina, tammikuuta 29

Baarikärpäsenä

Aamulla Pikku-Tatti lauloi autossa ”eioo isi eioo viivi eioo mamma eioo pappa eioo popo...”hyvä biisi. Siitä tulee vielä hitti jonain päivänä.

Viikonloppu oli rankka. Perjantaina herkuteltiin kamujan kanssa fonduulla ja oli lähtä taju kun oli niin hyvää. Lauantaina herkuteltiin kamujen kanssa kiinalaisen keittiön antimilla ja hyviä oli nekin. Ja baarissakin kävi. Oikeestaan kolmessa. Tuli samalla tehtyä kenttätutkimusta siitä kuinka Paikallisissa Juottoloissa hallitaan alkoholittomat drinksut. Miloun baarileidi ei osannut tehdä sellaisia; itse sain antaa reseptin (karpalomehua, spriteä ja mustaherukkamakusiirappia -> NAM!), mutta Tervehovissa osataan. (Ja osataan ottaa hintaa, pieni lasillinen vihertävää lientä maksoi 4,5 euroa!!!) St. Michaelissa tilasin vain appelsiinimehua.

Olipa tosiaan kokemus käydä kuukausien tauon jälkeen kuppilassa. En muistanutkaan, miten ällöttäviä röhnymahaukkoja siellä on kyttäämässä ja olemassa muka vitsikkäänä ja miten ahdasta ja meluisaa voipi olla. Ja vaikka baareissa ei leijaile enää siniharmaata usvaverhoa, ilman haju oli silti kohtuulisen vastenmielinen. Ei ole ikävä baarieloa, ei tod.

Ei kommentteja: