tiistaina, helmikuuta 19

Juupajaapaa

Ipanoidin sanavarasto kasvaa suunnilleen sanan päivässä. Eilen hän hoksasi sanat leipää ja tule (peipää, tuu). Vakifraaseja ovat kuitenkin tutut tähän, paapaa, 'au-hau, isi, täiti, 'nna, tätä ja tietty EI.

Laulamista Neppari harrastaa kovasti. Hetkittäin korkealta ja kovaa, mutta repertuaariin kuuluu aika paljon rauhaisia biisejä. Toisinaan hän kajauttaa ilmoille sikermän suosikeistaan, ti-ta-ti-ta ihhahhaa hau hau. Aina kun hän 'auaa (eli laulaa), niin kasvoille laskeutuu hyvin juhlava ilme ja kädet säestää erinäisillä viittomilla.

Suosikkikirja on tällä hetkellä Sanna ja pikkuveli. Sitä luetaan abaut viisitoista kertaa päivässä ja aina samojen kommenttien kera ('auva! voi-voi, ä-ää, täiti, paapaa riippuen siitä onko sivulla kuva vauvasta, itkevästä vauvasta, vauvasta, jonka kakkavaippa vaihdetaan pois, vauvan äidistä vaiko nukkuvasta vauvasta).

Haaveilen lomareissusta, mutta taitaa jäädä haaveeksi vain... Miehellä on loma vasta huhtikuun alussa ja siinä vaiheessa meikäläisen etupallo on sitä kokoluokkaa, että liikkuminen ei ole mitenkään mukavaa. Harmillista.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Taitaa olla ovela äitsykkä soluttanut pikkuveljestä kertovan kirjan Nepanderin lemppari kokoelmiin. :)

Nokkonen kirjoitti...

Anu - Hehee, kaikki keinot on otettava käyttöön sopeutumisen helpottamiseksi...