perjantaina, maaliskuuta 28

Niitä näitä

Eilen vierailtiin Taatelin kanssa Ihan Pikkuisen Vauvan luona. Kylläpä hän olikin pieni! Syntyissään 4 viikkoa sitten Heppu painoi vaivaiset 2,5 kg ja vaikka pötrikkä oli saanut kilon verran painoa lisää, ei hän siltikään painanut ollenkaan kun häntä sylissä pidin. Ihana Pikkuinen Poika! Tuli melkein vauvakuume!

Tänään on hoidettu vauvoja ihan urakalla. Ipana on pessyt pyllyjä (nyt hän taitaa senkin sanan, toim. huom) ihan urakalla. Hän asetteli myös unikaverinsa päikkäreille, tyynyt ja karvaoliot aseteltiin hyvin harkiten oikeaan muodostelmaan:


Päivän kruunasi Miehen loman alkamisen kunniaksi nautittu päivällinen Kreikkalaisessa Ravintolassa. NAM! Jälleen kerran olin rinta rottingilla Lapseni takia, hän kun käyttäytyi täysin moitteettomasti ja tuotti vanhemmilleen silkkaa iloa ja kunniaa. Vai kuinka moni 2-vuotias syö suvereenisti mustekalarenkaita etnisessä ravintolassa, sekä veitseä että haarukkaa käyttäen?

3 kommenttia:

Sannie kirjoitti...

Pitkästä aikaa taas jättämässä kommenttia, vaikka täällä säännöllisesti käynkin lukemassa :).

Pikkuinen ipanoidi on kyllä aika veikeä syödessään ravinteelissa haarukalla ja veitsellä. Se kun ei onnistu aina yli 20 vuotta vanhemmiltakaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä uusi matto?
Kummityttönen on oikea leidi. <3

Nokkonen kirjoitti...

Sannie - :o)

Kummitäti - Ennen joulua ostin maton. Leidi on hän, totta tosiaan! Nykyisin noin 40% jutuista liittyy jollain tapaa pampuloihin ja siihen miten hiukset pitää laittaa kiinni...