maanantaina, huhtikuuta 14

Havaintoja luonnosta

Koko päivän on satanut postimerkinkokoisia räntärättejä. Eipä talvi helposti meinaa luovuttaa. Joku kollikatti on käynyt kuseksimassa meidän nurkilla ja aamuyöstä se oli hakenut suojaa oven edestä katoksen alta. Mies kertoi, että lumessa oli kissanperssiin ja etutassujen muotoiset sulat paikat. Ei tarvis katin alkaa viihtyä liian hyvin meidän nurkilla! Muuten kyllä, mutta se pissanlemu ei miellytä. Pitää hommata karkoitushajustetta jostain.

Oravakin on loikkinut meidän pihassa. Kun otin auton päältä viltin pois, löysin tupsukorvan piilottamat kolme pähkinää vällyn alta. Mahtoi naksuttajaa v-tuttaa kun meni hyvä piilo pilalle.

Jäneksiä ei ole tänä talvena pihapiirissä näkynyt. Liekö ollut liian lauhaa. Voipa se johtua siitäkin, että hävitettiin valtava ruusupuska pihasta syksyllä eikä jusseille ole evästä tarjolla kuten ennen. Viime talven orgiapaikkakin on nykyisin varattu autolle.

Luontokatsauksen päätteksi urbaanibongaus: käytiin Miehen kanssa leffassa. Katsottiin Nicholsonin ja Freemanin kuva Nyt tai ei koskaan. Oli ihan hyvä. Roolitus oli kohdallaan, sai nauraa ja itkeä. On se Jack aika charmantti noinkin vanhaksi, kaljuksi ja lihavaksi äijäksi.

1 kommentti:

Köllimölli kirjoitti...

Piipahdin täälläkin katsastamassa kuulumiset!

Mielenkiintoinen näkökulma mahaan tuossa edellä. Ja aivan hurmaava isosisko-to-be!