perjantaina, elokuuta 22

Kulttuuria, taidetta ja voimasanoja

Eilen oli Taiteiden yö ja siellähän mekin käytiin tollisteleen taikuria, Huutajia, Oulu Sinfoniaa, tanssitaidetta ja sen sellaisia. Ipanuksesta kaikkein parasta oli kuitenkin ILMAPALLO! Yesh! Kun katsottiin taikuria, kysyin Nappulalta, että lähtäänkö hakemaan se pallo? Mene sinä, sanoi hän ja työnsi mua matkaan. Itse meinasi jäädä Vauvan kanssa katsoon taikurin esityksen loppuun.

Mies täyttää tänään vuosia. Ipana on tehtaillut synttärikortteja oikein urakalla. On tullut jos jonninmoista kiekuraa paperille, mutta Taiteilija itse kyllä tietää mitä ne esittää. Jokainen viiva on tarkkaan harkittu ja tarkoituksella vedetty. Ja koska Artisti ei ole pihi, piirsipä hän parit kortit äidille ja siskollekin. Nyt kaikilla on, tuumasi hän.

Muuan päivä sitten oltiin mökillä. Ipanus viihtyy siellä loistavasti. Mukavinta on tällä hetkellä puuhommat. Hän tekkee pikkupuita, eli lajittelee eri sorttisia puunkappaleita omiin pinoihinsa ja kiikuttaa niitä paikasta toiseen. Mukavaa on myös lakaiseminen, tiskaaminen ja tietysti Rouva Mökkinaapurin hyppyyttäminen - Rva MN kun antaa kaiken periksi, toisin kuin tiukka äiti.

Ainiinjoo, kiroilemaankin Esikoinen on ryhtynyt. Voi saatana ja voi vittu on kuultu. Mistähän lie ne on opittu? Ei kotoa ainakaan...

Ei kommentteja: