sunnuntaina, elokuuta 10

Loma loppuu

Miehen viimeiset lomapäivät on käsillä ja Mies on ihan hermona kun pitäis johonkin päästä reissaan muttakun mikään ei kiinnosta. Oon ehdotellut Rovaniemiä ja Jyväskyliä (ei tarvis ajaa koko päivää), mutta ei passaa. Eikä itsellään ole antaa vastaehdotusta. Että kitukoon siinä sitten. (Eli meikäläinenkin kituu kun pitää sitä ininää kuunnella.)

Kerrottakoon piskuinen anekdootti menneiltä päiviltä. Miehellä on tapana kutsua Junioria leikkisästi Läskiposkeksi, viitaten kuopuksemme lähestulkoon ylikehittyneisiin imulihaksiin. Tarkkakorvainen Ipanus tietysti imee itseensä kaikki kiinnostavat sanat (kuten mm. haisee mynnille, äiti menee nyt arestiin!), jotenka nyt kutsuipa hänkin eräänä päivänä Pikkusiskoa läskiposkeksi. Hrmpfh. Pitää vissiin alkaa varoa mitä puhuu.

Käytiin synttärikesteillä ja siellä oli lapsille ongintaa. Ei tullut kalaa, tuumasi Ipanoidi kun nosti yllätyspussin verhon takaa. Pussista ilmestyi tikkari. Ou jee! Ipanus oli ihan tulessa! Niinpä hän lipoi elämänsä ensimmäisen tikkarin parempiin suihin naama virneessä ja kuolatippa leuassa. On hyvää! ylisti hän joka nuolaisun jälkeen.

3 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Onpas onnellisen näköinen tikkarin syöjä!

Lisäsin blogisi blogiini seurattavien listalle, toivottavasti ei haittaa! Ilmoita toki, jos haluat sieltä pois.

Sannie/Sanna kirjoitti...

No näinseon, että pikku likka näyttää ihan selvästi nauttivan tikkaristaan!

Nokkonen kirjoitti...

Piparminttu - Ei haittaa lainkaan! :o)

Sannie - Juu, nautintoaine on löytynyt... ;oD