keskiviikkona, marraskuuta 19

Ilkeä Naamari

Ipanoidi bussimatkailee suu messingillä.

Ipanukselle on tullut Pelotuksia. Suurin huolen aihe on Ilkeä Naamari. Se meinaa tulla ja viedä nuket, se kuikkii ja rapistelee oven takana. Välillä Ipanusta huolettaa kovastikin, vaikka hänelle on vakuutettu ja vannottu että iskä ja äiti kyllä suojelee ja pitää Naamarin niin kaukana kaukana (Ipanuskielellä se on silloin tooooooooooosi kaukana, ainakin Kiinassa asti), ettei Ilkeä Naamari osaa tulla meille. Onneksi Ipanus itsekin tietää, ettei Ilkeällä Naamarilla ole jalkoja. Silti se huolettaa pientä mieltä.

Toinen oven takana kuikkija on Ilkeä Prinsessa. Se ei ole ihan yhtä paha kuin Ilkeä Naamari, mutta aika paha kuitenkin. Uniin kumpikaan ilkimys ei ole vielä tunkenut, mutta arvelenpa että jonain yönä sekin tapahtuu.

Alkunsa Ilkeä Naamari sai kun Kakru näki Lordin telkkarissa. Ihan selvästi Ipanoidi ymmärisi jälkikeskustelusta sen verran, että setän naama ei oikeasti ole noin ruma, että sillä on naamari. Ilkeä, kuikkiva Naamari siis.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voe voe, serkkutroikkansa ei moisesta Loordista - suurimmasta idolista - ole milläsikään. Ei sen jälkeen, kun selvisi, että setällä on naamiaisvaatteet päällä. :D
-Marsu