keskiviikkona, huhtikuuta 15

Ipanuspäivitys

Lumet sulaa kohisten. Ipanus on ihan intona! Rapakoita! Kumpparit! Kurakinttaat! Vettä! Parasta huvitusta on lapakoissa pomppiminen. Siihen vetoamalla Kakrun saa hyvin joutuisasti liikkeelle jopa leikkipuiston keinusta.

Sisätiloissa Ipanus on peppityttö. Tarkoittaa sitä, että jalkaan hän vetää mustat lakeerikengät, pistää sterkkoihin musaa, ison mekon päälle ja sitten steppaa. Kopsuttelee vuoroin kantapäätä ja vuoroin varpaita lattiaan, tekee hyppykäännöksiä, heiluttaa käsiä moninaisten koreografioiden mukaan ja kopsuttelee vähän lisää kantapäillä. (Inspiraation on antanut eräässä tiivitaavivideossa steppaava tyttönen.)

Tuntuu, että Ipanoidin puhe on ottanut taas harppauksen eteenpäin. Mukaan on tullut konjunktioita ja murresanoja. Hän on alkanut keksiä Pikkusiskolle ihan omia lempinimiä (Pikkurusina, Hylje, Maniskuukkeli) ja kehittelee laulun aiheesta kuin aiheesta. Eilen saimme nauttia viisusta, jonka nimi oli Mammalla on tumput kädessä. (Se oli siis kolmisäkeinen sikermä Pikkusiskon kintaista.)

1 kommentti:

Köllis kirjoitti...

On tainnut lapsi tulla äitiinsä tuossa persoonallisten lempinimien keksimisessä :D