tiistaina, heinäkuuta 21

Arki

Hei hulinaa! Lapsukaiset oli eilen eka päivän tarhassa ja mutsi pakersi töissä. Mies haki ipanat, mä hain paketin postista. (Mies antoi kakruille ruokaa, meikä hetken huokaa.) Sitten lähdettiin Ipanuksen kanssa uimahallia kohti. Pinsessa meni uimaleikkikouluun nääs. Kattelin Lapseni touhuja kahvilasta ja hauskaa hänellä oli loiskiessa ja polskiessa ja hyppiessä ympäri allasta seitsemän ikätoverin kanssa. Takaisin kotiin sitten.

Hetki leikkejä ja haleja Lutikan kanssa, Mies nakutteli takapihalla grillikatosta kasaan ja Isosisko leikki hiekkalaatikossa. Tillin silmiä alkoi väsy painaan ja mulla oli meno leffaan. Lunastin lipun ja kuupoilin tunteroisen alennusmyyntien jämiä hypistellen ennen leffan alkua. (Brüno oli aika samanlainen kuin Borat, mutta loppua kohti filmi parani ja antoi aika karua yhteiskuntakritiikkiä amerikkalaisille.)

Kotona pari sanaa Miehen kanssa ja nukkumaan.

Tänään ja koko loppuviikko taas tukka putkella hakemaan mukulat hoidosta, ruokaa nassuun ja Isosisko uimahallille. Saas nähdä mitä me Tillikaisen kanssa keksitään Ipanuksen uima-ajaksi kun Mies on iltavuorossa.

Ensimmäinen päiväkotipäivä oli mennyt ihan ok. Isosisko ei ollut juuri millänsäkään, Pikkusisko oli vetänyt kaksi lautasellista makarooniruokaa ja nukkunut vain tunnin unet. Tuntui taas kamalalta jättää kaksikko vieraaseen paikkaan vieraiden tätien käsiin, mutta onneksi Oma Hoitotäti lopettaa lomansa elokuun alkuun.

Lutikaisen yöunista on mainittava sen verran, että JIPPII!!!! Hän on alkanut Nukkua Ihan Oikeat Unet!!! Noin kello 20 tai 20.30 tulee uni ja sitä kestää vähintään kuuteen, jolloinka siirtyy viereen ja jatkaa unta tunnin tai parhaassa tapauksessa pari jos ei ole arkiaamu. Yesh! On tätä odotettukin!

Ei kommentteja: