maanantaina, heinäkuuta 13

Vielä vähän lomaa

Kansalaiset Ipanus ja Lutikka ovat päiväunille, talossa vallitsee ihana rauha. Naapuri on leikannut nurtsia ja suloinen tuoksu kantautuu avoimesta ovesta sisään. Maha on täynnä kanakeittoa ja tekisi mieli itsekin ottaa nokoset mutten taida malttaa kun hyvä kirja houkuttelee lukemaan... Pyykit ehtii ripustaa kun likat herää.

Menneellä viikolla oltiin taas sääskensyötteinä mökillä. Ipanoidi on aivan onnessaan ja keksii itselleen viihdytystä, mutta Tilli ei viihdy landella ihan yhtä hyvin. Enkä ihmettele. Eipä minustakaan olisi niin kauhean kiva konttailla kostealla nurmella ja olla ihan puolustuskyvytön ilmaterroristien hyökkäyksiä vastaan. Sylissäkään ei jaksais mollistella koko aikaa eikä siellä ole lelujakaan. Jos jotain luonnontuotetta yrittää suuhun laittaa, niin kohta on joku repimässä sitä pois. Pöh.

Tällä viikolla olisi ohjelmassa varahoitopaikkaan tutustuminen. Kun Ipanoidi kuuli että menevänsä siskon kanssa pariksi viikoksi päiväkotiin kunnes Hoitotätin loma loppuu, pomppi likka riemusta ja kysyi että onko siellä muita lapsia? On vissiin ollut ikävä leikkikavereita.

Ei kommentteja: