lauantaina, lokakuuta 31

Antibioottia ja kyynelhelmiä

Tässä taloudessa kuluu antibiootteja! Juuri kun Tilli sai kuurinsa loppuun, niin Ipanus the Sormenlutkuttaja sai tulehduksen lutkutussormeensa. Ja viiden päivän antibioottikuurin. Miehen kanssa ollaan kovin toiveikkaina, että tämä tapahtuma lopettaisi sormenimemishommat kokonaan. Ipanoidi on itse kovin varma siitä, että äiti en ime sormia ennää ollekaan, mutta saapa nähdä.

Tänään piti kaivella Oikeat Talvikuteet esille kun pakkasta oli aamustuimaan peräti -9 astetta. Hrrrr. Luticca oli niin tumpattu kääreisiin, ettei pystynyt kunnolla päätä kääntään.

Ja Lutikasta puheen ollen, taas pukkaa hammasta. Oikeanpuoleinen alakolmonen on vuorossa seuraava. Ilmeisesti se jonnin verran vaivaa tyttöä, koska hänelle ei maistu ruoka YHTÄÄN OLLENKAAN ja se on todella harvinaista se!

Mua nyrppii kun olen niin nyssy, etten viittinyt lähtä eilen yksin Sparzanzan keikalle. Mies menee tänään nautiskelemaan kamujen kanssa Viikatteesta ja mä olen kotinaisena. Pöh. Ärsyttävää.

Ipanus on oppinut laulaan kaksi biisiä oikeilla sanoilla ja likipitäen oikealla sävelelläkin: Hämähämähäkki ja Tuiki tuiki tähtönen. Niitä me veisataan yhdessä ainakin kuusi kertaa päivässä ja Ipana nauttii. Kaikista rakkain laulu hänelle kuitenkin on Pelle Miljoonan Kyynelhelmet eli Ipanuksen kielellä kissalaulu. Sanoituksesta Pinsessa muistaa sanan sieltä, toisen täältä, mutta se ei haittaa Artistia ollenkaan, koskapa hän osaa korvata puuttuvat osiot omilla lyriikoillaan sangen sujuvasti.

Ei kommentteja: