sunnuntaina, lokakuuta 18

Hohhoijjaa

Talvea puskee. Eilen oli sen verran lumen tapaista valkoista söhjöä maassa, että jälkipolvi sai kokea mäenlaskun hetkellisen riemun. Lutikan nokka alkoi sitten vuotaa kamalasti ja yskääkin on. Saapa nähdä joutuuko hän taas antibioottikuurille. Höh.

Kovin on hiljaista ja ankeaa elo tää. Tämän viikonlopun Kohokohta on kaverin järkkäämät PartyLite-kutsut. Menen sinne, vaikka tiedän, etten taatusti osta mitään, koska yliherkällä* hajuaistilla varustettu klyyvarini vuotaa verta jo ajatuksesta, että meidän kotona pitäisi nuuskia mokomia haisukynttilöitä. (Eikun siis tuikkivia ja votiiveja. Suokaa anteeksi maalaisuuteni.)

* Miehen mielestä on jotenkin omituista, että joku voi haistaa milloin potut on kypsiä. Daah?! Eihän siinä mitään kummallista ole! Se on vaan kade, koska sillä on isompi nokka kuin mulla eikä se toimi yhtä hyvin.

Mjoo. Eilen illalla vietettiin Miehen kanssa laadukasta parisuhdeaikaa. Tein herkullisia sushikääryleitä ja alettiin kattoon leffaa. Saatiin viittä vaille kaikki sushit syötyä ja seuraava havainto onkin että avaan silmäni ja näen että Siippa kuorsaa kuola poskella ja leffa on loppunut. Olipa hurja ilta.

Ei kommentteja: