tiistaina, joulukuuta 15

Mummo nukkui pois

Rankkoja aikoja on ollut. Töissä on kiirettä, ulkona on koko ajan pimiää ja mun kaikista rakkain ja tärkein ja paras Mummoni nukkui pois.

Onneksi on jotain mukavaakin: Luticca kävellä pököttää ja Isosisko ilahduttaa päivittäin osuvilla kommenteillaan. Mies on vaan ihana.

Hautajaiset meni niin kuin hautajaiset yleensä menee. Paljon kyyneliä ja surua. Likat käyttäytyivät nätisti (halleluja rusinoille!). Lutikaattori vaan on niin kovin musikaalinen sielu, että heti kun urkuri alkoi veivata, niin Pallopyllyn pää alkoi nytkyä tahdissa. Muistotilaisuudessa ketään ujostelematon Ipanus loikkasi uppo-oudon kanttorin syliin ja "soitti" yhdessä Maa on niin kauniksen.

Joulu aiheuttaa kieltämättä jonninmoista stressin poikasta kun pitäisi siivotaleipoakokataostaalahjojasiivotaleipoakokataostaalahjojasiivotaleipoakokataostaalahjojasiivotaleipoakokataostaalahjoja, mutta eiköhän se joulu tule vaikkei ihan kaikki paikat olisikaan nuoltu puhtaaksi. (Ja kun talossa on Eräs Erittäin Innokas Askarteleva Leipuri, niin voipi olla että tonttujen/joulukorttien/piparien/ym asiaankuuluvien jouluhommien osia siivotaan pois vielä maaliskuussakin...)

Ei kommentteja: