torstaina, helmikuuta 18

Puhuvalla hissillä

Taas jälleen kerran käytiin nousemassa puhuvalla hissillä lääkärikeskuksen kolmanteen kerrokseen. Taas jälleen kerran Lutikaattorilla todettiin korvatulehdus. Se on jo kuudes tälle syksylle/talvelle, jotenka putkihomma on edessä ensi viikolla.

Enempi vaihtoehtoisiin hoitoihin tutustuneet kamut suosittelivat ratamonlehtiuutetta ja osteopatiaa putkituksen tilalle. Enpä tiiä. Putkien korvatulehduksia vähentävistä vaikutuksista olen kuullut useammalta kaverilta, ratamonlehtiuutteen ja osteopatian hyödyistä en tiedä yhtään mitään. Ja nyt kun asiaa olen ajatellut, en halua alkaa kokeilemaankaan justiinsa nyt, koska tyttöseni on saatava pian kuntoon. (Mutta jos korvien ilmastointiputket ei toimi, menemme osteopaatin luo.)

Asiasta toiseen: Isosisko on alkanut käymään öisin vessassa. Tänään aamulla hän ilmoitti että vaippa on ihan kuiva ja että kävin kaksi kertaa vessassa. Tiedustelin, miksi hän ei käy nukkuhuoneessa potalla, joka sinne on juuri tätä asiaa varten aseteltu? Koska aattelin että se rurina* herättää Siskon, tuumasi empaattinen kalalapsemme.

*Rurina = lurina. Tarvitaan vielä pientä säätöä samassa sanassa olevien ällän ja ärrän kanssa.

Ei kommentteja: