maanantaina, helmikuuta 1

Sanomisia

Käytiin eräässä Suuren Rautakaupassa ja ko kaupan kukkaosaston nurkassa oli järjestetty junioreille piirustuskilpailu. Piti siis tuottaa paperille muurahainen ja nimetä se. Meidän Taiteilija oli enemmän kuin valmis toimeen! Hän piirsi ja piirsi ja piirsi ja siinä sivussa porisi mukavia häppeningiä valvovien tätien kanssa. Eräältä heistä Ipanus kysäisi että missä sää asut. Täti (Ipanoidin näkökulmasta täti, äitinsä sanoisi että tyttö) kertoi asuvansa Oulun keskustassa ja kysyi Ipanukselta että missäs sä asut. Taiteilijamme mietti hetken ja vastasi: mää asun meijän naapureitten vieressä. Tottapa totta.

Eilen päästiin kunnolla ulos piiiitkästä aikaa. Talsittiin puistoon ja takaisin. Paluumatkalla Ipana olisi halunnut mennä eri reittiä kuin Äiti ja pulkassa tonottava Pikkusisko. Äiti sanoi Isosiskolle, että et nää voi sieltä yksin mennä, tuu tänne, johon Ipanus vastasi että tulukaa sitte mun kaverina täältä!

Eilen illalla Esikoisen korvia alkoi särkeä. (On kipiä täältä keskeltä sanoi hän.) Tänään lääkäri totesi tulehduksen molemmissa kuulottimissa. Höh. Antibioottikuuri on aloitettu, toivottavasti tepsii pian. Pikkusiskokin on jonnin verran kärttyisällä tuulella kun yläposkihampaita pukkaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos makoisista nauruista :) Siis sanomisten suhteen - ei sairauden tietenkään...