maanantaina, maaliskuuta 8

Kuvapläjäys

Viikonloppuna tehtiin kaikenlaista:

Syötiin banaania. (Lauantai-aamuna tuskin olin saanut silmiä auki kun Ipana ilmoitti että mulla on nälkä, saanko hakea banaania? Omatoiminen likka kipasi banskut ja sitten niitä muntattiin portaikossa.)


Käytiin kaupungilla ja laskettiin mäkeä torilla.Katsottiin kun lähisukulainen nousi kuumailmapallon kyydissä taivaalle.Syötiin kabanossia matkalla Haaparantaan. (Ultimate-automatkaeväs! Mies tämän hoksasi ja kylläpä upposi takapenkkiläisille! Muuten matka sinne ja takaisin oli aika ankea, mutta ainakin makkaransyönnin ajan he olivat onnellisia.)

Haaparannan Huonekalukaupasta ostettiin Ipanoidille sänky. Oi sitä iloa ja onnea, kiljumista ja hyppelyä, kun punkka oli illalla kasattu ja Ipanus pääsi pötköttään siihen. Pikkusisko siirtyi samalla pinnasängystä Ipanuksen entiseen loosiin ja kylläpä uni maittoi hänellekin.

Tällä viikolla likat menevät varahoitopaikkaan päiväkotoiin kun Hoitotäti on lomalla. Mukavaa vaihtelua, varsinkin seurankipeälle Isosiskolle.

Huomenna on Esikoisen 4 v -synttärit. Jestamboo kun on taas vuosi vierinyt vauhdikkaasti ja Ipanus kasvanut entistä ihammaksi tytöksi. <3

Ei kommentteja: