tiistaina, heinäkuuta 27

Viuh, sanoo lomalaisen jalat

Voi tätä lomaa kun on niin kiirettä ettei ehtis edes blogiin päivittelemään tätä kiirettä! Ollaan Perheen kanssa suhattu liikennepuistossa, rantsussa, mökillä, kaveroimassa, Jyväskylässä ja Peukkulassa, Kuopiossa ja Iisalmessa ja ilman perhettä likkakaverien kanssa mökillä ja kukkaisjuhlissa ja ens viikonvaihteessa mennään Miehen kanssa rokkifestareille.



Hellettä on piisannut, välillä liikaakin. Nytkin ulkona on noin 30 astetta varjossa, sisällä vähän vähempi. Siitä huolimatta Ipanoidiin on tullut angiina. Kurkkutorvi on kauhean kipeä, onneksi ei ole kuumetta tai muita oireita. No, kauanhan tässä oltiinkin terveinä.



Sellainen Ennenkuulumaton tapaus sattui, että Mies UNOHTI mun synttärit! Yleensä paapatan niistä kolme viikkoa etukäteen ja vihjailen sopivista lahjoist, mutta nyt olin ihan hiljaa. Synttäriaamuna sitten kysäisin ohimennen, että missä ne kukkapuskat, lahjat ym ym asiaan kuuluvat jutut on. Mies-riepu säikähti ja pomppas sängystä kuin raketti. Nyt tuli virhe, tuumasi hän ja singahti kukkakauppaan. Tultuaan valmisti aamiaisen ja päivemmällä käytiin kartsalla lahjaostoksella. Sattui kuitenkin niin sopivasti, että Huonomuistinen oli unheuttanut lompsansa autoon, joten Sankaritar maksoi itse valitsemansa Efva Attlingin korun. (Tässä iässäkin on siis vielä toivoa, ehhehe.)



Ainiin joo, Luticca on keksinyt uuden taidon! Hän osaa purskuttaa ja sylkeä kun hampaat pestään. Isosisko on saanut pitkällisen (n. 5 kk) kinuamisen jälkeen potkulaudan ja sillä hän suhaisi menemään ihan kaikkialle ja jokapaikkaan.

1 kommentti:

Sannie kirjoitti...

Ah! Miehet ja miesten muisti. Ja silti niin rakkaita <3