maanantaina, toukokuuta 2

Loma-pääsiäinen-vappu


Kas vain, kuukausi sitten viimeksi oon kirjottanut! Siinäpä oivallinen osoitus laiskuudesta ja siitä ettei mitään tapahdu. (Paitsi talviloma, pääsiäinen ja vappu, mutta niistäpä laitettakoon sananen ruudulle nyt.)

Talviloma vietettiin kotosalla. Oli ihanaa. Jotain pientä tehtiin, niinkuin käytiin HopLopissa ja eläinmuseossa ja mööbleerattiin koko huusholli uuteen uskoon, mutta pääasiassa vaan oltiin ja nautittiin rauhaisasta perhe-elämästä.
Hirvi. Eläinmuseossa oli myös "bambi, valkopöllö, yäk mikä karhun kakka, rinosauriin luuranko ja ihan peeni hiiru".

Pääsiäisenä oltiin yö mökillä, eks kertaa tälle keväälle. Hyvin tarettiin ja viihdyttiin. (Jopa Lutikaattorikin. Kotia lähtiessä hän väänsi pari kyyneltä silmiin ja kuiskasi, että tullee mökkiä ikävä.) Pääsiäispäivät oli täynnä äksöniä. Mökkeilyn lisäksi käytiin Miehen kanssa rokkaamassa Francinen tahtiin ja kaverijoukko oli meillä yötä, avattiin grillin kaasuhana kotipatiolla ja Lutikainen sai uuden pyörän. Ja sillä veivaimella onkin ajettu! Nupukainen oppi polkemisen noin viidessä minuutissa, ja sen jälkeen komento on ollut äiti elä koske!!! (Kypärä on oikeesti olemassa ja päässäkin jopa...)

Minä poljen, äläkä sinä edes yritä ohjata!!!

Lutikaisella oli pääsiäisen aikaan bileet päiväkodissa. Sinne kutsuttiin äitit ja isät katsomaan kun pienokaiset leikkivät ja laulavat. No joo, jotkut leikkivät ja lauloivat, mutta ei ainakaan Luticca. Hän istui kuin liimattuna mamman vieressä ja puristi käsivarren sinelmille. Onneksi into palautui edes sitten kun mehut ja pullat pistettiin jakoon.

Sitten tuli vappu. Isosiskolla oli naamiaiset ja - yllätys yllätys - hän pukeutui vaaleanpunaisiin hörsylöihin:
Naamiaisten jälkeen me mentiin taas mökille.

Eka kertaa tein loimulohta ja voi veljet, että tuli HYVÄÄ! Oli kieli vaikka missä asti kun sitä syötiin. Likat ja Mies kävivät veneilemässä ja heiteltiin kiviä veteen ja pyöräiltiin (Ipanus veti komiat lipat ojaan. Onneksi siellä ei ollut vettä.), haravoitiin ja oltiin ulkona kellon ympäri. Kurkia, joutsenia, kuoveja, kyyhkyjä, västäräkkejä, kurppia, rätsiä ja tsiljoonia pikkulintuja lenteli kaikkialla tyypit piti sellaista metakkaa että korvat soi.

Nyt onkin sitten Ankea Arki. Meinaa olla asenneongelmia. Plääh. Onneksi kesälomaan on enää puolitoista kuukautta.

3 kommenttia:

Sannie kirjoitti...

Samaista iloista asenneongelmaa löytyy täältäkin ja viimeksi tänään laskin jo päiviä kesälomaan. Huoh. Ja suunnittelin, että mitä kaikkea kivaa olisikaan kiva tehdä kesälomalla.

Köllis kirjoitti...

Jätän vain puumerkin, että kävin piiiitkästä aikaa, kun jostain syystä tulit yhtäkkiä mieleen. Liekö enää muistatkaan, kun varmaan yli vuoteen en ole käynyt... (Olen mukamas NIIN kiireinen.) Sanomattakin lienee selvää, että teidän tytöt on kasvaneet ihan valtavasti (missä teidän vauva on ja miten niin teillä muka on täytetty jo viisi?), mutta sun juttuja on ihan yhtä hauskaa lukea kuin ennenkin. Kiitos siis tämän illan piristämisestä ja lupaan yrittää tulla uudelleen ennen vuotta 2012 :)

Nokkonen kirjoitti...

Sannie, onneksi aika on meidän puolella ja loma tulee väistämättä eteen! :o)

Köllis, kyllähän mä sinut muistan ja onpa kiva kun jätit puukstaapin visiitistä!!! :oD Tulehan toistekin lueskelemaan!