keskiviikkona, lokakuuta 19

Rehellisyys maan perii

Ipanuksella on menossa kaksiviikkoinen uimakoulu. Tyyppi on lievästi sanottuna innoissaan! Hän huolehtii että reppuun on pakattu asiaankuuluva varustus, eli tietty uikkarit ja pyyhe, mutta myös tuikitärkeä uimalakki ja korvatulpat. (Eli uimatuupat, kuten Luticca niitä nimittää.)

Ja miten nopeasti taidot karttuukaan! Aluksi Ipana ei uskaltanut laittaa kasvojaan ollenkaan veteen, mutta viiden päivän treenin jälkeen hän sukeltelee kuin pikkuinen kaskelotti!

Eilen, kun Isosisko oli Husbandin kanssa uimahallilla, me Lutikaisen kanssa käytiin kaupassa. Pistettiin Nappulan pyörä parkkiin ja kas, löydettiin erään herra V. Makkosen lompsa maasta. Soitinpa sitten Makkoselle, joka sattui sattumalta seisoksimaan kymmenen metrin päässä kaverinsa kanssa.

V. Makkosen kaveri oli hieman liikutuneessa tilassa kun palautin lompakon omistajalleen, ja kaappasi minut arvaamatta riemukkaaseen syleilyynsä. Myös itse Makkonen oli luonnollisesti iloinen ja halusi palkita mut. Mies kaivoi kuvetta ja ojensi 1,60 euroa saatesanoin "ostakaa vaikka jäätelöt".

Kyllä rehellisyys kannattaa!

2 kommenttia:

Sannie kirjoitti...

Pistähän suuri rahapalkkio korkeakorkoiselle tilille :D

Hanna kirjoitti...

Sannie - Damn, ehdin saman tien sijoittaa sen RAY:n tukemaan kohteeseen!