keskiviikkona, toukokuuta 23

Jännityksiä, kolhuja ja vihreitä lehtiä

Nelivuotiaalla oli eilen jännä päivä. Aamulla piikitettiin neuvolassa, iltapäivällä piti esiintyä keväkekkereissä.

Neuvolassa meni kuulemma ihan hyvin. Hirmuinen jännitys aiheutti hieman vaikeuksia piirrosjutuissa, mutta palikkatehtävät meni putkeen. Pituutta on vuodessa kertynyt 8 senttiä, painoa kaksi kiloa. Näkö on vielä ihan ok, mutta ensi vuonna pitäisi olla parempi. Saapa nähdä, tuleeko Lutikastakin rillipää.

Iltapäivällä oli sitten ne paljon puhutut kevätkarkelot. Kultakala- ja mustekala- ja revontuli- ym ym esityksiä, tanssia ja laulua. Lutikaattori tosin seurasi ryhmänsä showta äiteen sylistä.

Nappulan reippausvaihde klonksahti päälle taas esityksen jälkeen kun hän kirmasi porukan etunenässä kakku- ja keksipöydän ääreen...

Mies on telonut jalkansa. 100-kiloinen työkone tipahti polven päälle ja jalka meni vähän rikki. Lauantaina hän vietti viisi rattoisaa tuntia keskussairaalan päivystyksessä, jossa hän jonotti, kohtasi lääkärin, jonotti, kävi kuvattavana, jonotti vielä lisää ja kohtasi jälleen lääkärin joka imi suurella neulalla pari desiä nestettä polvesta. Ei ole hääviä, varsinkin kun olisi niin kovasti pihahommia tekemättä.

Kevät on tuonut lehdenalut puihin ja aurinkoa ja hyvän mielen. Ihan sydän pakahtuu kun on niin nättiä ja iiiiihanaaaaaaa! Jippii!!!!!!!!

2 kommenttia:

Sannie kirjoitti...

Olen käynyt. Useammankin kerran.

Voihan pentele sentään tuota Miehen tapaturmaa. No sulla on tietenkin kaksi innokasta piha-apuria sitten ;)

Hanna kirjoitti...

Mukavaa kun oot käynyt. :o) Mies linkuttaa menemään eikä suostu lepuuttaminen jalkaansa, tyypillistä miesten mies -meininkiä. Ja Piha-Apurit möyhää naamat mullassa menemään, suurena apuna totta tosiaan...