tiistaina, maaliskuuta 13

Pakko niellä

Lapsi on päättänyt olla nielemättä lääkkeitään. Nipistää suuun tiukasti kiinni ja kääntää pään pois kun yritän tarjota troppia ruiskusta. Olen huijannut laittamalla lääkkeen sapuskan sekaan, mutta koska aamupuuronsa hän nauttii hoitopaikassa, olen sortunut myös pakkokeinoihin. Kippaan Lapsen selälleen lattialle, menen polviseisontaan hänen päälleen niin ettei hän pääse liikkumaan ja pruutaan lääkityksen suuhun. Huuto on kamala, kyyneleet valuvat ja omatuntoni mätkii itseään vesurilla. Olen kamala äiti ja aiheutan Lapselle ikuiset traumat. Onneksi Jälkeläinen ei ole pitkävihainen vaan on kaverini heti kun lääke on pakotettu kurkusta alas ja liikkumavapaus on palautettu. Silti soimaan itseäni. Taidan ilmiantautua lastensuojeluviranomaisille.

2 kommenttia:

Köllimölli kirjoitti...

No niin, korkkaanpa omalta osaltani tämän blogin näin heti osoitteen saatuani! Hyvältä näyttää alku, taattua Nokkonen-Neppi -kamaa!

Oletko tuon lääkkeen kanssa kokeillut klassiset lentokone- ja varis tulee kvaak kvaak -temput? No ei ne kyllä toimi meilläkään, että sinänsä pöhkö ehdotus. Mutta nenäsuihkeen kanssa toimi se, kun ensin kokeiltiin ilmaan, millainen ääni tulee, ja sitten kokeiltiin, että tuleeko nenään suihkauttaessa samanlainen ääni. Tulihan sieltä ja hauskaa oli! Harmi, että se lääkeruisku on aika äänetön...

Lastensuojeluviranomaiset ei varmaankaan ryhdy kummoisinkaan toimenpiteisiin ilmiantautumisesi johdosta, joten ei taida maksaa vaivaa...

Nokkonen kirjoitti...

Haa! Kiva kun löysit tänne! :o)
Joo, temppuja on kokeiltu ja kikka kolmosia yritetty kehittää, mutta ei auta. Onneksi hän on alkanut ottaan troppinsa nyttemmin maidon seassa niin ei tarvi kummankaan kärsiä asian takia.