keskiviikkona, maaliskuuta 7

Piikki ja muna

Lapsi kävi eilen 1-v neuvolassa. Tuikattiin piikki reiteen, josta johtuen hän konttasi koko illan puolinopeudella ja päristeli surullisesti. Sääliksi kävi pientä, mutta terveyden takia on kärsittävä. Yöllä terveyden takia kärsi koko perhe, kun Lapsen uni katkesi ei-toivottuun aikaan ennen aamua.

Lapsen synttärijuhlallisuudet pyörivät päässä ja aiheuttavat vaivaa. Kakku ja suolasta purtavaa ja jotain muuta makeaa ja vähän pikkusuolaista pitää pistää tarjolle. Vaan kun en tiedä mitä! Kääk!

Sinkkukaverini on lähdössä Laskettelukeskuksen Lihamarkkinoille hiihtolomasen viettoon. Osti fuck me -buutsit 12 sentin koroilla ja meinaa pakata kapsäkkiin edustavia pikkareita ynnä paketin kumiukkoja. Minä, perheellisistä perheellisin Siveyden Sipuli, olen hämmentynyt ja moraalisesti hieman kauhuissani: miten se voi tuolleen lähtä, pelkkä muna mielessä? Sitten olen hetkisen aikaa vähän kade. Onneksi kateus ei kalva mieltä kuin sekunnin ja olen taas onnellinen omasta Munakkaastani ja siitä ettei tarvi enää jahdata.

Ei kommentteja: