tiistaina, huhtikuuta 17

Kakka vai kepponen?

Lapsen suoli toimi. Otin vaipan pois, pesin peban ja ajattelin että otahan rakkaani vähän ilmakylpyä kun hanukka pikkuisen punottaa. Lapsi jäi leikkimään huoneeseensa kun itse menin puuhaileen keittiöön.

Havahduin kun Lapsi leikki niin hiljaa. Menin tekemään tilannetsekkauksen ja näkymä oli seuraavanlainen: lattialla on viattoman näköinen kikkare, Ipana konttaa jalat polvia myöten siinä itessään, suun ympärys oli yhtä ruskea kuin kädet, posket ja niska, lelulaatikon reuna ja maton etuosa. Toisella matolla ja muutamassa muussa paikassa on haisevia pläsejä. Lapsi oli hyvin onnellisen näköinen, äitinsä ei niinkään.

5 kommenttia:

Sannie kirjoitti...

Toivottavasti äitikin sai hymyn huulille jossain vaiheessa.. pitihän se kokea tuokin ennemmin tai myöhemmin :)

Köllimölli kirjoitti...

Voin vain kuvitella... Satuitko nappaamaan kuvan? Sitä olisi mukava näyttää sitten tulevaisuudessa kaikille poikaystäväkandidaateille ;) (olenpas taas ilkeä...).

Kivaa viikon jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ehhehhee, että eikö suukkoja kummitytölle.

xxx:D

Aronia kirjoitti...

Meillä neiti teki saman mutta varmaan ½vuotiaana. Ilmakylpy päättyi iskän varanäppiksen totaalin tuhoon :D Tuuttas siis kakat suoraan siihen näppikselle ja piloillehan se meni kun piti vesipesuksi laittaa. Silloin kyllä nauratti niin ettei siivoamaan meinannu pystyä.

Ah, näitä arjen mausteita ja päivän piristeitä :)

Nokkonen kirjoitti...

Ihanat Kommentaattorini, on tosi mukava että jätätte merkin visiitistänne!!! :oD