torstaina, huhtikuuta 5

Outo aamu

Olipa outo aamu. Outo siksi, kun ajoin ihan uppo-oudolla autolla töihin. Ikinä ennen en ole edes takapenkillä istunut. Tuntui kuin en osaisi ajaa autolla ollenkaan. En löytänyt valokytkintä enkä radiosta kanavia. En osannut kytkin-kaasu-kombinaatiota vaan huudatin moottoria niin että pitäjä raikasi. Jarrujen kanssa oli saikkausta ja takatuulilasinpyyhin jäi turhaan päälle. Moottoritiellä hoksasin että koko kroppa on jänityksestäi han kankea kun piti puristaa perssiillä ja niskalla kun oli niin outoa. Höh. Kannattaisi vissiin ajaa joka aamu oudolla autolla niin saisi uuden perspektiivin tieliikenteeseen. Omalla autolla kun ajaa, niin matka taittuu lihasmuistin varassa. Joskus en edes muista mitä koti-/työmatkalla tapahtui.

Pääsiäinen on. Lapsi kantoi (no okei, mä kannoin Lapsen puolesta) Hoitopaikasta kotiin harvakasvuisen ruohoviljelmän (kolme tipua ynnä höyhentuppo koristeenaan) sekä pussillisen suklaamunai/pupuja ja juhlapyhään soveltuvan koristeen. Lapsi ei saa palastakaan suklaanamuistaan eikä niitä varmaan kannata säilöä kuutta vuotta ja antaa Ipanalle sitten kun hän menee kouluun ja saa syödä karkkia, joten jonkun muun on namut tuhottava. Rankka homma.

Vietettiin Miehen kanssa Vuosipäivää. Armaani toi mulle kukkia ja minä annoin hänelle luvan mennä bisselle kaveripariskunnan kanssa. Molemmat oltiin tyytyväisiä. (No, käytiin me yhdessä syömässä lahjojenvaihdon välissä, joten ei me ihan toisitamme vieraantuneita olla...)

Ei kommentteja: