keskiviikkona, toukokuuta 9

Hauskoja juttuja

Ipanuksella on Huumorintaju. Kun nukkumaan laitetaa ja kellitään sängyssä, Napero sanoo hiiiiii samalla kun vetää henkeä sisällepäin niin että ääni hinkuu. Hingun takaisin hiiiii ja sitten me räkätetään. Taas hän hinkuu hiii ja mä hinkaisen hiii jne jne jne ja me ollaan yhtä hinkua ja vinkua.

Miehen kanssa Ipanus leikkii matkimaleikkiä.
Kakru: ä.
Mies: ä.
K: ÄÄ!
M: ÄÄ!
K: ääääÄÄÄÄääääääääÄÄääää!!!
M: ääääÄÄÄÄääääääääÄÄääää!!!
Viimeisen ääääÄÄÄÄääääääääÄÄääää!!!:nsä aikana Ipanan pokka alkaa repeilemään, mutta hän saa pidäteltyä itseään kunnes Miehen vokaalit lakkaavat kuulumasta. Sitten vasta molemmat ulvovat naurusta. Leikki jatkuu pitkään erilaisilla muunnelmilla ää:stä, on ärinää, örinää, korkeita ja matalia ääniä, painotusta ensimmäisellä tavulla ja painotusta jälkimmäisellä tavulla, ihan mitä Kakru vaan keksii.

Lapsella on melkoinen kokoilma naksutuksia, päristyksiä, pörinöitä ja muita ääntelyitä tilanteen kuin tilanteen varalle. Viimeisin keksintö (jota hän on miettinyt pitkään mielessään) on heiluttaa alahuulta sormilla ja sanoa samalla aaaaaaa. Lähtee kiva saundi. Jos Nippeli istuu sylissä polvien päällä ja häntä heiluttaa tyyliin körökörökirkkoon, aukeaapi välittömästi Taatiaisen suu ja sieltä kuuluu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hauskasti värisevällä äänellä.

Ei kommentteja: