perjantaina, elokuuta 31

Kuumetta, näppyjä, laatuaikaa & kikatusta

Lapsen kanssa vietettiin tänään kotipäivä kun Hoitotäti soitti eilen hoitopäivän viimetunnilla, että Kakrulla on 39,6 astetta kuumetta. Kotona mitattuna lämpötila oli laskenut kolme astetta, mutta koko kroppa oli pienten näppylöisten peitossa. Diagnosoitiin Miehen kanssa että kyse oli varmaan rokotuksen nostamista oireista. Tänään Taateli on ollut jo sangen ponnekas ja auttanut mammaansa tyhjentään tiskikonetta ja ripustaan pyykkejä ja sen sellaista.

Vissiin jonkun sortin pesimäviettiä pukkaa kun olen vihdoinkin - liki vuoden asumisen jälkeen - saanut ripustettua verhot Juniorin leikkimähuoneeseen. Keittiöönkin ostin verhot, huomenna meinaan ruuvata verhotangon seinään. Ja uusia verhoja ja tyynynpäälisiä olen katellut myös olkkariin ja uusi matto pitäis saada vessaan ja ties mitä muuta ympäri kotia.

Lapsen kanssa saadaan viettää huomennakin laatuaikaa kun Armaani ajelee Vaasaan auto-ostoksille ja tulee takaisin vasta sunnuntaina. Kaamea Autokuume on nyt siis saavuttanut huippunsa ja meille tulee Uusi Auto. Jippii?

Ja lopuksi loppukevennys: Pikkuisen meinas naurattaa kun Mies tuli suihkusta ja seisoskeli Lapsen edessä vailla rihmankaan kiertämää ja Ipanoidi kiinnitti katseensa Miehen kuukernuppiin ja alkoi kikattaa. Osoitti vielä sormella sitä.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Hellurei ja hellät tunteet!

Minäkin täällä vietän laatuaikaa yksikseni ja mietin pitäskö häiritä teitin laatuaikaa..? Hmm...

Sannie kirjoitti...

Vai, että auto.. Hui, se on kallis kuume.