tiistaina, elokuuta 28

Mittoja

Pikku-Jurnukka kävi neuvolassa. 1,5-vuotiaalla Pampulalla on massaa 10,5 kg ja mittaa 83,5 cm. Lääkari oli sanonut että Ipanus on laihanlainen ja painoa pitää tarkkailla, mutta luotan enemmän terkkarin antamaan arvioon: oikein sopusuhtainen likka. Piikki oli puikattu reiteen, mutta Kakru ei ollut moksiskaan mokomasta. Naureskeli vaan. On meillä reipas Taatiainen!

Eilen oli kriisin paikka kun kävimme Jälkeläisen kanssa lenkillä ja Julma Äiti antoi Lapsensa keinua vain pienen hetken leikkipuistossa. Vieterihevosellakaan hän ei saanut ratsastaa kuin pikaisen pikkulaukan. Jälkeläisen Huuto oli kova ja värisevä kun J.Ä. istutti Lapsen puoliväkisin rattaisiin ja jatkettiin matkaa. Kaiken vääryyden lisäksi matkan varrelle osui toinenkin leikkipuisto, jota Ipanoidi osoitteli sormellaan, mutta J.Ä. vaan kiihdytti tahtia. Onneksi J.Ä. oikaisi kotipihalle lähimetsikön kautta, mistä Ipanus sai kerätä posket ja kädet täyteen käpyjä ynnä tikkuja. Käpy suussa on hankala huutaa nääs.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kanssa yksi julmis, joka ei antanut tänään olla syömättä tai nukkumatta päikkäreitä. Hyi äitiä! Mulla olisi sulle yksi postilähetys, tarttis osoitteen, laita vaikka kotipihalle yksärillä jos haluat postia... (=

Terkuin Tianka