maanantaina, lokakuuta 22

Arkista

Vietettiin viikonvaihde Lapsen kanssa aikalailla kaksistaan kun Mies tienasi perheelle leipää. Oli aika rattoisaa; otettiin aamut hyvin hitaasti, shoppailtiin lauantaina, lenkkeiltiin ja tehtiin puutarhahommia sunnuntaina ja vedettiin molempina päivinä kolmen tunnin päikkärit.

Ipanus on innostunut palapelin tekemisestä ja duploilla rakentamisesta. Kaikkien lastenkasvatusoppien vastaisesti Kakru rakentelee nallepalapeliään ruokapöydässä samalla kun syö(tetään), mutta meneepähän sapuskat helposti alas! Ipanoidi on melko laiska syömään itse vaikka varsin hyvin osaisikin. Ja äitillään menee hermo liian helposti kun Perillinen alkaa venkoileen sapuskansa kanssa, jotenka rakentakoon palapeliään.

Jotakin tsäpinää kaipaisin elämään. Sattuneesta syystä iloisten huppelikekkulien harrastamiset on loppu ja elo pyörii entistä enemmän kotinurkissa. Eikä siinä sinänsä mitään vikaa ole, mutta kun väsyttää ihan hemmetisti koko ajan, enkä jaksa tehdä yhtään mitään mitään ylimääräistä, niin kotona alkaa vaan v-tuttaan kaikki tekemättömyydet. Jotenka olisi kiva päästä käymään pienellä reissusella jossain Ulkopaikkakunnalla, niin voisi olla väsynyt siellä ilman tekemättömyyksien ajattelemista.

Ei kommentteja: