keskiviikkona, joulukuuta 19

Kyllä se siinä jonnain on

Jottei tämäkään hetki painusi muistojen arkistojen unholaan, kirjoitan sen ylös:

Lähdettiin Miehen kanssa leffaan. (Kultainen Kompassi, tykkäsin.) Ipanoidi köörättiin hoitoon Papan eli Miehen Isän luo. Ikää Papalla on reilu 70v ja viimeisimmästä vaipanvaihtokokemuksesta aikaa abaut 15 vuotta, jotenka ymmärrettävästi häntä jänskätti pikkuisen tuleva Hoitotapahtuma. Varmuudeksi Mies neuvoi miten päin vaippa laitetaan ja vakuutteli että tarvetta tuskin tulee.

Okei. Papan kertoman mukaan Mies lähti ja samassa kun ovi painui kiinni, tuuttasi Ipana aivan jumalattoman megalökän pöksyyn. Ou jee, ajatteli Pappa. Eikä muuta kuin vaippaa vaihtamaan. Yllätyksekseen hän ei kohdannut mitään ongelmia, vaan homma hoitui kuin Pappa olisi ikänsä vaippoja vaihdellut.

Leffa loppui ja Mies saapui Jälkeläistään noutamaan. Pappa kertoi että hyvin on Hoitotapahtuma mennyt, vaippakin vaihdettiin yksissä tuumin. Miestä vähän epäilytti ja hän kuikkasi Kakrun sukkiksiin. Havaitsi, että vaippa on tod vaihdettu. Ilman ongelmia, kyllä. Pappa oli aivan ongelmitta teipannut pampersin yhden jalan ympärille ja silotellut muun osan vaippaa pepun ympärille.

”Kyllä se siinä jonnain on”, perusteli Pappa installaatiotaan.

Ei kommentteja: