maanantaina, maaliskuuta 17

Laatuaikaa

Tänä aamuna tuli todistus sille, että lapset tod herää viikonloppun aikaisemmin kuin viikolla, ihan vaan siksi kun viikonloppuna saisi nukkua. Taateli nääs ponkasi menneenä lauantaina ja sunnuntaina ylös klo 7 reikäreikä, mutta tänään hän uinui levollisesti siihen asti, että kello näytti 8:40. Luxusta!

Työasiat on pudonneet mielestä kuin kaupungin työntekijän rukkaset. Aivot on silti jonkinlaisessa välitilassa; eivät ole sopeutuneet kotiäitiyteen, mutteivät ole enää uraäitimoodissakaan. Ipanalla on ikävä Hoitotätiä, hän kyselee muutamia kertoja päivässä 'oitäti?, jotenka opettelemista on meillä molemmilla. Paitsi ettei Kakrun hoitosopimusta ole vielä irtisanottu, Täti on lomalla ja sen jälkeen Perheemme Pää on lomalla, jotenka vietämme Ipanoidin kanssa laatuaikaa ainakin kolme viikkoa. Sen jälkeen tarkastellaan tilannetta uudelleen.

Lapsemme on aivan suvereeni muusikko. Hän laulaa loilottaa aina kun on mahdollisuus, mutta nyt hän on myös alkanut säestää laulujaan! Pimatsu ottaa plektran käteen ja näppäilee sointuja isänsä ukulelesta samalla kun laulaa. Vanhempansa ovat aivan myytyjä moisen lahjakkuuden edessä. Kohta me aletaan hommaan levytyssopimus!

1 kommentti:

Köllimölli kirjoitti...

Voi että, muistin kun olit käynyt onnittelemassa Tiiperoa, että niinhän teilläkin on juuri saatu yksi vuosi lisää mittariin! Todella myöhästyneet, mutta sitäkin suurenmoisemmat onnittelut 2-vuotiaalle neitokaiselle!

Ja hyvää äitiyslomaa myös tätä kautta!