maanantaina, huhtikuuta 28

Lapsijuttuja

Vuoden Seurapiiritapahtuma oli menneenä lauantaina, kun Ipanoidi tapasi idolinsa Muumin. Oi iloa ja riemua! Ehkä vain Maisa-hiiren näkeminen olisi voinut olla mahtavampaa. Muumin kuonon taputtelun lisäksi Taatiainen sai ILMAPALLON! Yesh! Ja ostettiin uusi kevätpipo, jonka tuo Muotitietoinen risti oitis inahaksi pipoksi. Aika ihana se onkin. Ja varsinkin Tyttönen pipon sisällä.


Sunnuntaiaaunpäivän Kakru käytti suurimmaksi osaksi huutamiseen. Kaamea Eikka-serkku jurmuutti ja vaikkei jurmuuttanutkaan, niin parmpi oli näemmä siltikin huutaa ja vuodattaa desin vetoisia kyynelhelmiä, ihan varmuuden vuoksi. Tilanteen kuitenkin korjasi Mami-tätin Huippuruoka: savusiika, munakastike ja potut. Enpä ole ennen nähnyt että meidän Prinsessa Pieniruokainen ottaa toisenkin annoksen sapuskaa. Raksin piirsin seinään!

Miestä vähän jurppii kun Ipanoidi on hetkittäin alkanut kutsua häntä etunimellä. P*** kajahtaa huuto, mutta iskä ei ole kuulevinaankaan. Mökillä kun käytiin niin mä kutsuin Armastani heleästi huudahtamalla ja siitäpä Pampulakin poimi nimen. Aika nopeasti opittu ja käyttöön mukautettu, ehhehe.

Ei kommentteja: