torstaina, heinäkuuta 17

On the Road

Ilme kertoo kaiken...

Mieli avartui kun matkasimme Perheen kanssa eteläiseen Suomeen. Autolla. Menomatka meni kohtuullisen lupsakasti ensimmäiset 500 kilsaa, mutta sitten petti Esikoisen Hermo. Seuraavaksi katkesi Miehen Hermo. Ensiksi mainittu kitisi ja vinkui korviavihlovasti, jälkimmäinen ei inahtanutkaan vaan painoi hampaat irvessä pedaalia pohjaan. Ou jee.

Paluumatka sujui kokonaisuudessaan suurin piirtein kenenkään hermojen katkeamatta, mitä nyt Kakkonen ärjyi satunnaisesti viimeiset sata kilsaa. Ensimmäiset 500 kilometriä kuunneltiin sangen viihdyttävää urkumusiikkia, jota Esikoinen esitti lahjasoittimellaan. Pimputtimeen on ohjelmoitu kolme joululaulua ja erityisesti kilisee kilisee kulkuset oli Performanssitaiteilijamme mieleen. Tarkemmin sanottuna biisin intro, ja se kuultiin ainakin 1000 kertaa. Pimpeli pompeli. Mutta pysyipähän Lapsi tyytyväisenä.

Meno- ja paluumatkan välissä sukuloitiin, sukuloitiin, moikattiin muumeja, sukuloitiin, moikattiin Ruotsalaista Tavarataivasta (sisään ja ulos alle 60 minuutissa, uusi ennätys!!!) ja sukuloitiin.

1 kommentti:

Sannie/Sanna kirjoitti...

Voi mikä sulostus!