keskiviikkona, helmikuuta 11

Remppaa pukkaa

Taas vaihteeksi on aloitettu jos jonninlaista remppasuunnittelua. Kohteena on keittiö. On ostettu uudet tasot ja tuunataan kaappien ovia ja maalataan kaakelia. Toivottavasti lopputulema on hjuva. Kunnollinen keittiöremppa olis nasta juttu, mutta kevyellä pintasilauksellakin pärjää.

Muita remppakohteita olisi olkkarin seinät ja lattiat, eteisen maalaus, porstuan ja tuulikaapin välisen oven kunnostus, alakerran väliovien maalinpoisto, uusia pattereita vinttiin ja eteiseen, ikkunanpokien ulkopuolinen kunnostus & tiivistäminen ja ei ihan niin kiireisenä, mutta ainakin siinä vaiheessa eteen tulevana kun likat ottaa vintin haltuunsa, yläkerran lattian aukaisu, oikaisu ja uuden lattian asentaminen. Mistähän alottais? (Tai siis Mies. Mä toimin lastenkaitsijana ja überfdirektorina.)

JA kunhan kesä koittaa, suunnitelmissa on rakentaa takapihalle sadepäiväkatos ja etupihalle autokatos. Myöskin sikarumat betonilaatat meinataan hilata pois ja laittaa paikalle jotain nätimpää. Niinkuin nupukiviä tai jotain vastaavaa. Ja uudet ulkoportaat pitäis saada. (Ja mielellään myös sisäportaat. Ja kellarin rappusillekin sais tehdä jotain!)

Suunnitelmia, suunnitelmia... Ah.

Ei kommentteja: