sunnuntaina, toukokuuta 17

Hiekkalaatikon laidalla

Taas tuli todettua, ettei Esikoinen ujostele yhtään ketään. Puistossa oltiin ja meikäläinen istu hiekkalootan reunalla Lutikan seurana, kun joku satunnainen hiekkiskaveri meni äitinsä kanssa kiikkumaan. Pinsessa Ammeliese kirmasi perään ja komensi tuon oudon äitin nostamaan itsensä kiikkuun ja antamaan vauhtia: Anna kovat vauhit!

Esikoinen myös Miettii Asioita. Eräänä päivänä ajettiin Isosiskon kanssa autolla kauppaan. Takapenkillä oli hyvin hiljaista ja kysyin että mitä mietit. Ipanus pohti hetken ja sanoi sitten että mitetin tuota tolnia. Mietin että mitä sillä tehhään ja viittilöi kohti kännykän tukiasemilla miinoitettua antennirakennelmaa. Hän ei kuitenkaan kysynyt multa mitä sillä tehdään, jatkoi vaan hiljaisena omia pohdintojaan.

Nappi Nahkakuula pääsi puistossa liukumäkeen. Lyhykäinen liuku ei herättänyt suuria tunteita, mutta kiikulle Lutikka antaa kahden hampaan hymyn. (Jos purimia olisi enemmän, tulisi parempi arvosana, ehhehe.)


Eilen kävi vieraita ja tänään tulee vielä Serkkutroikka vanhempineen. Olin oikein tyytyväinen ensikokeilussa olevaan kakkuun (valejuustokakku mustikkapäällisellä), se maistui suorastaan vie-kielen-pershiisheen-hyvältä ja ulkonäkökin miellytti:

(Just ja just saan hillittyä itseni, etten juuri nyt ole rohnuamassa loppuja kakkuja kitusiini kun Jälkeläiset kerrankin on päikkäreillä yhtä aikaa ja voisin nauttia herkkuja ihan rauhassa auringonpaisteessa.)

4 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Kakku näyttää tosi hyvältä! Et haluaisi jakaa reseptiä kanssamme?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on valejuustokakku? Onko vaikea tehdä?

Anonyymi kirjoitti...

Vai ei muka juhlakalu ole materialisti. Kyllä se on kuule lelusta kiinni, tukaani ainakin miellytti siihen tyyliin, että kun siskonen sen otti, niin huuto oli hirmuinen. :D

Nokkonen kirjoitti...

Piparminttu - Joo, voinpa naputella reseptin ruudulle jonain päivänä. :o)

Anonyymi Kommentaattori - Valejuustokakku on juustokakku ilman tuorejuustoa, eikä ole hankala tehdä.

Marsu - Tukaani jaksaa naurattaa. Lalalalaaalalaaaa, tii-tu!