keskiviikkona, kesäkuuta 10

Jotkut on lomalla

Flunssa on nuhaa vaille ohi ja Loma on alkanut. (Paitsi äidillä.) Passaa sitä nyt irvistellä! Tillikaisen passi on teon alla, matka on varattu, hyvät säät tilattu ja Esikoiselle kerrottu, että lentokoneella mennään. (Kööpenhaminaan.) Vanhemmat on ihan intona!

Lutikaisen etuhammas näkyy komeasti kun hän hymyilee. Nyttemmin hymyä onneksi tulee entiseen malliin, Taudin Runtelema Tilli ei tehnyt muuta kuin kärisi raspikurkkuäänellä 24/7 ja se oli aika kurjaa. (Meinasi hermokin mennä, myönnettäköön.) Meidän Tiilikainen ei todellakaan kuulu joukkoon Hiljaiset Kärsijät.

Isosisko on tohkeissaan kun pihalle on pykätty uusi kiikku. Sellainen missä on kaksi narun nokassa olevaa keinua ja yksi kahden istuttava kiikutin. Siinä kahden istuttavassa hän itsekseen istuu ja ottaa aivan älyttömät vauhdit, jotka äitiään hieman hirvittää, mutta Kiikkujaa vaan naurattaa.

Mies on myrtsinä kun luuli että vaimo jää lomalle viikkoa aikaisemmin eikä vasta jussina, jotenka kaikenlaiset rakennus- ja fiksausprojektit on toistaiseksi jäissä. Pitää vainen leikkiä jälkikasvun kanssa ja paistatella päivää (jos vaan paistis). Aika rankkaa...

1 kommentti:

Sannie kirjoitti...

Köpikseen! Cool!

Toivottavasti reissu menee hyvin. Lentsikka on varmasti joka kerta pikkuisille yhtä suuri elämys. Ja pieninkin pääsee sen nyt sitten kokomaan.