lauantaina, kesäkuuta 6

Sairasta sakkia

Ollaan sairasta sakkia; yhdellä jos toisella vuotaa nokka ja ilma on täynnä Kärttyä. Eilen Lutikka kävi lääkärissäkin, mutta korvat sai terveen paperit. Tilliä ei yhtään hetkauttanut kun hoitaja otti sormesta verinäytteen, mutta se todellakin haittasi kun kurkkuun survottiin pumpulipuikko ja sillä kaavittiin nielunäytettä. Meillä oli hoitajan kanssa aluksi probleemi, kuinka saisismme Tiilikaisen suun pysymään auki ja tarpeeksi isolla kun Naksu meinasi vaan imeskellä tuttifrutin makuista lastaa, mutta kohtapa hän karjui kitapurjeet soikeana, jotenka näytteen otto oli loppujen lopuksi hyvin helppoa.

Isosisko kävi hammastarkastuksessa. Edellisenä iltana treenattiin kuinka isosti suu pitää aukasta ja juurikin niin isosti Ipanus suunsa hammashoitajalle aukaisi. Reipas tyttöseni istui ihan itse hissituolissa ja teki just niinkuin pyydettiin. Ainoastaan välillä suorina sojottavat jalat paljasti että vähän jännitti.

Ipanuksen kaikki kaksikymmentä helmihammasta havaittiin terveiksi ja somiksi. Äiti sai luennon hampaille haitallisista ruoka-aineista ja ruokailutottumuksista ja sitä kuunnellessa tuli muutaman kerran mieleen, että eipä taida Hammashoitajalla olla lapsia...

Nyt kun on fyysinen kuume hellittämään päin, niin meinaa henkinen sortti painaa päälle. Matkakuume siis. Pakko päästä reissuun! Lutikka-riepu ei ole ikinä vielä ollut edes lentokoneessa, ja Isosisko oli tuohon ikään nähnyt amsterdamit, norjat ja riikat, jotenka pakkohan tässä on tasapuolisuuden nimissä johonkin lähtä.

2 kommenttia:

Sannie kirjoitti...

Matkakuumeelle peukutukset :) Muutoin kyllä ihan vaan paranemisia!

Nokkonen kirjoitti...

Sannie, kiva kun kävit! :oD