sunnuntaina, elokuuta 9

Huh hellettä

Hellettä pitelee. Mua henk koht vähän jo tympii tämä ainainen auringonpaiste, mutta pakko kait se on kestää niin kauan kuin tätä kestää. (Ei ehkä jurppis niin kovasti jos olisin vielä lomalla.) Jälkeläisiä arska ei ärsytä yhtään. Isosiskosta on hinanaa kun saa olla mekko päällä ja kävellä nurtsilla vadpailla. Pikkusisko konttailee hellehattu päässä ja hikoilee. Uldrablondiini kun on, niin pakko on pitää pitkähihaista ja -lahkeista yllä ettei kärähdä. Eikä shortseissa sitäpaitsi ole kovinkaan miellyttävää kontata pitkin kivetyksiä, hietikoita ja nurmikkoa, ei ainakaa Lutikaisen mielestä.

Eilen Ipanoidi sai kauan kinuamansa uima-altaan pihalle! Oijoi! Aluksi hän loiski ja polski altaassa itsekseen, mutta siteen Tilli hoksasi että jotain kivaa tapahtuu ilman häntä ja vaati päästä mukaan. Iskä ja äiti harkitsivat myös liittymistä seuraan, mutta ei sitten kuitenkaan. Likat nautti ihan täysillä.

Niin ja siellä Oman Hoitotätin luona hoitolaiset ovat kuin kotonaan. Ei mitään sopeutumisongelmia, ei lapsilla eikä vanhemmillaan.

Loppukevennykseksi kirjattakoon Ipanuksen viimeisin Idea. Hän leikkasi saksillaan paperista suikaleen ja sanoi että tää pittää laittaa mun lanteeseen. Miksi? kysyi äiti. Ku mää meen sinne lestivaaviin sinne lokkisaaleen ja tää on mun lanneke. Hetken aikaa mutsi mietti kunnes oivalsi: Ipanus on menossa festareille Kuusisaareen! Siellähän iskä ja äitikin oli pari viikkoa sitten. (Ja Ipanoidi itse pari vuotta sitten.)

Ipanuudeli rokkaa Viikatteen tahdissa Qstokissa vuonna 2007.

2 kommenttia:

Sannie kirjoitti...

Ipanoidi on rockrockrock!!! :)

Nokkonen kirjoitti...

Sannie - Yesh! Rock on! :oD