maanantaina, elokuuta 31

Kuvataiteilija Ipanus

Isosisko tykkää valokuvauksesta. Varsinkin kun saa itse ottaa kuvia. Ohessa on eilisen valikoiduista paloista tehty kollaasi:


1. Nukenrattaat, joilla Pikkusiskokin saa leikkiä. Ne toiset, paremmat, on yksinoikeudella varattu Taiteilijalle itselleen. Nyt työn alla on nukenVAUNUJEN hankinta eli kun Ipanus ei ime sormia, saa hän siitä merkin ja kun taulukko on täynnä, saa hän suuresti himoitsemansa vaunut.
2. Kuvataiteilijan omakuva peilin kautta.
3. Uusi Amme, josta on sisustettu laiva tyynyjen avulla.
4. Lähikuva mopon naamasta. Äiti kato, hinan hölmön näkönen!
5. Pikkusisko.
6. Äiti kato, Lutikan yksi silmä. (Toisessa silmässä leiskuu varmasti vieläkin salamavalo kun noin lähellä on räpsäytetty.)
7. Pikkusiskon kalju. (Kuules, eihän sisko enää ole kalju, kato vaikka, päässä on jo paljon hiuksia. Ei oo, sanoo Ipanus. Jahas sanoo äiti.)
8. Lutikainen roikkuu. (Äiti nosta minutkin väälin päin! Ja sitten Kuvaajatar piti luovan tauon väärinpäin.)
9. Nojatuoli.
10. Tuoli, lipasto ja matto.
11. Uusi amme ilman tyynyjä. (Vihdoinkin sain hommattua toisen ammeen. Kylpemisestä tuli heti paaaaaaaaaljon hauskempaa kun molemmilla jälkeläisillä on omansa.)
12. Leikkihuone. (Ipanoidi on erityisen kunnostautunut tilojen kuvaamisessa. Olohuoneestakin on noin 20 kuvaa eri kulmista otettuna.)
13. Mopo ja kato äiti siinä on musiikkia. (Kuvataiteilija painoi ainakin viisi kertaa mopon nenää ennen kuin onnistui tallentamaan ränkytyksen tahdissa vilkkuvan valon muistikortille.)
Toivottavasti valokuvaus jaksaa kiinnostaa vielä teininä ja siitä eteenpäin. (Mun taitaa olla parasta hommata kunnon kalusto, ettei innostus ainakaan välineiden takia lakkaa. Haa!)

Ei kommentteja: