keskiviikkona, syyskuuta 23

Hampaita, askelia ja muuta urheilua

Eipä ihme, että Nahkakuulans suusta on valunut kuolaa kuin Niagaran putouksesta: samanaikaisesti onpi puskeutumassa molemmat alakakkoset ja se yksi ylös!

Tänään aamulla, noin 2 h 15 min sitten, Lutikaattori otta LUKUISIA askelia Hoitotätin luota mun luo ja takaisin! Ja oli itsekin ihan ihmeissään tuosta päätähuimaavasta menosta!

Eilen illalla käytiin koko Perheen kanssa Uimalassa. Nappanahka oli eika kertaa mokomassa paikassa, ja oli aluksi ihan kummissaan, mutta noin viiden minuutin alkutöllistelyn jälkeen hän pyrki jo kovin aktiivisesti altaan syvään päähän. Naama loisti kuin 1000 watin hehkulamppu, suu oli auki ja intokiljunta korviasärkevää. Välillä hän työnsi naamansa veden alle ja oli entistä enemmän innoissaan! Aika lystikkään näköistä kun tuollainen hihkuva hahkupallonaama kelluu kuin korkki ja sätkii kaikilla sätkyteltävissä olevilla ruumiinosilla.

Myös Isosisko nautti vesielämästä täysillä. Veti käsipohjaa kellukkeet selässä kuin olisi sitä ikänsä tehnyt. Menoa ei haitannut tippaakaan se että Mies oli laittanut uikkarit väärin päin ja niiden yläosa hilautui jatkuvasti napaan. Lopuksi laiheliini Pinsessa tärisi vilusta ja huulet oli siniset, mutta silti olisi pitänyt vaan jatkaa kroolitreenejä.

Tiedä häntä johtuuko se tuosta urheiluaktiviteetista vai mistä, mutta viime yön ipanat nukkui kuin murmelit ja aamulla löysin meiltä kaksi iloista pellavapäätä. Pinsessa Ipanus raportoi nähneensä hyvvää unta aulinkosta, lumiukosta, pinsessasta, ponista, isistä, äitistä, pikkusiskosta ja papasta.

Ei kommentteja: