tiistaina, syyskuuta 22

Mitä me sitte tehhään?

DSC07763 by you.

Lutikaattori on ottanut todistajien läsnä ollessa ainakin viisi askelta ilman tukea. Ja suuhun on ilmaan tunut toinen yläkakkonen. Ja aamulla hän hoksasi että peilistä kurkkii joku aivan ihana pallopää ja sille piti naureskella ja olla aiiii.

DSC07824 by you.

Pinsessa Ammeliise on oppinut sanomaan ärrän oikein tietyissä sanoissa. Joissain sanoissa ärrä ääntyy deenä ja joissain sanoissa ällästä tulee ärrä. Pinsessa saa päivittäin kaameita kiukkukohtauksia, erityisesti kun hänet noudetaan Hoitopaikasta kotiin. Eilen hän laittoi musiikin soimaan ja tanssi tauotta puoli tuntia. Sitten istui sohvalle ja sanoi että nyt mää piän tauon.

Aina kun haen mukulat hoidosta, Isosisko kirmaa portille ja kiljuu kurkku suorana, luullakseni ilosta. Kun ehdin puhe-etäisyydelle, kysyy hän mitä me tehhään kotona? Sitten on PAKKO keksiä tekemistä, pelkkä oleminen ei riitä. Eikä yksi tekeminen piisaa, pitäisi olla MONTA tekemistä. Seuraavan päivän ohjelma pitäisi mielellään laatia jo edellisenä iltana. Äiti mitä me nukkuman jälkeen tehhään? Menette hoitoon. Mitä me sitte tehhään? En vielä tiiä. Mennäänkö pyödäileen? Voidaan mennä jos ei sada. Mitä me sitte pyodäilyn jälkeen tehhään? Tullaan kotiin. Mitä me sitte tehhään? Jne jne jne.

2 kommenttia:

Pehmyt piirto kirjoitti...

Sitähän se äitinä olo on, kysymyksiä ja jos vielä löytyisi vastauksia.

Nokkonen kirjoitti...

Pehmyt piirto - Juuri sitä tämä on. :oD